Liddl

Met personeel dat altijd voor u klaar staat kunt u bij Lidl Winschoten alle boodschappen doen die u nodig heeft. Met scherpe aanbiedingen die u vindt in onze folder doet u uw dagelijkse boodschappen voor de gunstigste prijs.

 

Cecil

Eigentijdse mode voor de vrouw.

De Heerlijckheid

Streekwinkel, bakker, kaas en delicatessen. Een winkel met horecagelegenheid vol beleving, lekkernijen en heerlijckheden.

 

 

In Bloei

Aan de Reivelpassage 1 in Winschoten vind u Bloemenzaak In Bloei. In onze sfeervol ingerichte winkel ziet en ruikt U een assortiment van kleurrijke bloemen. Rozen uit Equador, tulpen uit Frankrijk en de mooiste seizoensbloemen van dit moment. Bloemenzaak In Bloei springt in op al die facetten waarbij uw wensen centraal staan. Veel, vers en vooral goed!

 

Tom Tailor

Fashion voor dames en heren.

International Toko Seher

Uw Oosterse supermarkt met een keur aan levensmiddelen en ingrediënten uit Azië.

Intertoys

Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Playmobil heeft Intertoys Winschoten een uitgebreide collectie games voor alle platforms en DVD’s voor jong en oud. Daarnaast hebben wij ook nog een leuke collectie Gifts & Bijoux.

 

 

Openingstijden:

woensdag        09:00–18:00

donderdag       09:00–18:00

vrijdag  09:00–21:00

zaterdag           09:00–17:00

zondag Gesloten

maandag          13:00–18:00

dinsdag            09:00–18:00

Holland & Barrett

 

De Tuinen heet nu Holland & Barrett – Hetzelfde assortiment en vertrouwde kwaliteit Supplementen, Beauty & Gezonde voeding

ING

Trekpleister

Trekpleister uw vertrouwde adres voor persoonlijke verzorging, speelgoed, elektronica, cartridges en het afdrukken van foto’s.